Productcategorie

Zoekterm

Als autocompleteresultaten beschikbaar zijn, gebruik dan de pijl omhoog en omlaag om te bladeren en enter om te selecteren. Tik op apparaten, verken met aanraking of veeg met bewegingen.
Terug
Terug
Image-Ambient-Laundry-Style-Drying-Cabinet-Optimised-Page-Banner.jpg
Image-Ambient-Laundry-Style-Drying-Cabinet-Optimised-Page-Banner2-mobile.jpg

ASKO droogcabine - Een indrukwekkende capaciteit.

Met verstelbare uittrekbare rekken en 16 meter ophangruimte, biedt onze vrijstaande droogkast u al het gemak van een waslijn - zonder dat u de deur uit hoeft! Dit betekent dat nat weer of vochtige dagen uw wasschema niet kunnen onderbreken.

Als u items heeft die een standaard droger niet aankan, zoals laarzen, dekens of kleding gemaakt van nylon, dan zult u blij zijn te weten dat dit apparaat u gedekt heeft. De zachte benadering van drogen van deze kast vermindert ook drastisch het kreuken, zodat u uw kleding kunt vergeten die grote hoeveelheden strijkwerk nodig heeft.

Droogkasten zijn een ideale oplossing voor veel huizen en gezinnen. Hier zijn enkele van de functies waar je naar uit kunt kijken als je er een van ASKO kiest.

Warmte pomp drogers

Onze nieuwe warmtepompdroogkasten hebben een laag energieverbruik maar een hoog droogrendement. Met een ontwateringscapaciteit van 22 g/min drogen ze een lading van 4 kg in slechts 90 minuten en met een energieverbruik van slechts 0,3 kWh. De kast is een volledig gesloten systeem waardoor er geen luchtafvoeraansluiting nodig is. Tijdens het proces condenseert het vocht en wordt het gevormde water afgevoerd naar een afneembare watertank of via een slang naar een afvoer.

Opgeruimd

Met een droogkast kun je de truien, overhemden, jassen, schoenen, handschoenen en meer van je gezin op een nette, georganiseerde manier drogen. Het is een briljante manier om voor de kleding van uw gezin te zorgen en tegelijkertijd het huis netjes en opgeruimd te houden.

Ook voor uw laarzen

Het zijn niet alleen rubberen laarzen die in een droogkast kunnen worden gedroogd. Alle leren schoenen moeten tussen elk gebruik rusten om vocht te laten ontsnappen. Als je ze gebruikt voordat ze zijn opgedroogd, breken de naden op den duur en verliezen ze hun pasvorm. Leg ze in de droogkast als je thuiskomt van je werk en ze zijn een uurtje later klaar voor je avondwandeling.

Zorg voor uw kleding

Controleer de labels op je kleding en je zult zien dat veel kledingstukken en materialen een zeer zorgvuldige behandeling nodig hebben. Zo moeten zijde, fluweel en satijn met zorg worden behandeld. Dan komt een droogkast goed van pas.

Accesoires

Heeft u een schoenenrek of een handschoenhanger nodig voor uw droogkast? Neem een kijkje in ons assortiment accessoires en we weten zeker dat je vindt wat je nodig hebt.

Bekijk alle accessoires