Productcategorie

Zoekterm

Als autocompleteresultaten beschikbaar zijn, gebruik dan de pijl omhoog en omlaag om te bladeren en enter om te selecteren. Tik op apparaten, verken met aanraking of veeg met bewegingen.
Terug
Terug
ASKO-Laundry-Washing-Machines-Programs-Washing-programmes-for-all-kinds-of-laundry-resized.jpg
ASKO-Laundry-Washing-Machines-Programs-Washing-programmes-for-all-kinds-of-laundry-resized-mobile.jpg

Wasprogramma's voor alle soorten wasgoed.

Tegenwoordig gebruiken we aanzienlijk meer verschillende kleding, verschillende soorten stoffen en vaak stoffen van gemengde materialen dan tien jaar geleden. Als gevolg hiervan is het ook moeilijker om het juiste programma te kiezen. We hebben het je gemakkelijk gemaakt om de juiste keuze te maken door een groot aantal programma's voor verschillende soorten kleding en stoffen te creëren. Sommigen van hen zijn hier te zien.

 

Jeans

Jeans zijn een duurzame stof buiten de wasmachine, maar hebben tijdens het wassen wat extra zorg nodig. Ons Jeans-programma reinigt je favoriete paar door te wassen op lagere temperaturen en met lagere centrifugesnelheden. Daarnaast hebben we extra water toegevoegd om ervoor te zorgen dat alle wasmiddelresten van de stof en de dikke naden worden gewassen, waardoor het risico op wasmiddelvlekken wordt geëlimineerd.

Hygiene

Het hygiëneprogramma is ontworpen voor al die situaties waar diep hygiënisch wassen vereist is. Het is perfect voor thuiskoks die schorten, keukenhanddoeken en ander textiel moeten reinigen dat voldoet aan rauw voedsel. is ook geschikt voor babykleding, beddengoed en kleding voor mensen met een huidallergie. In het laatste geval raden we aan om de kledingstukken binnenstebuiten te keren, omdat hierdoor ook huidresten of resten van huidproducten grondig worden weggewassen. Het programma combineert langere verwarmingscycli en extra spoelbeurten.

Sport kleding

Een programma voor kleding met membranen, zoals waterdichte kleding en ademende stoffen. Dit programma is ook ideaal voor sportkleding gemaakt van gemengde materialen. Het programma is kort en gebruikt minder spoelbeurten om slijtage van waterdichtmakende middelen te verminderen.

Shirts

Heb je ooit gemerkt dat het moeilijk is om kragen en manchetten schoon te krijgen op je overhemden? Probeer dan eens het overhemdenprogramma. Het is een zacht maar effectief programma waarbij we meer water gebruiken en herhaaldelijk spoelen om zelfs de dikkere delen van het shirt schoon te krijgen.

Donkere kleding

Voor donkere was, waardoor het risico van wasmiddelvlekken op stoffen wordt geëlimineerd. Extra spoelbeurten worden toegevoegd, terwijl lage mechanische actie en lage centrifugesnelheden ervoor zorgen dat uw donkere was voorzichtig wordt gewassen en grondig wordt gespoeld.

Conditioning

Dit is een kort programma voor het toevoegen van waterdichtingsmiddel aan de stoffen van uw kleding. Het programma gebruikt alleen koud water en weinig mechanische actie. Alleen voor gebruik met een waterdichtingsmiddel.

Beddengoed

Een wekelijkse wasbeurt van uw beddengoed verwijdert huidresten en mijten die allergieën veroorzaken. Dit programma wordt gebruikt om beddengoed, kussens en grotere items te wassen. Volg de instructies voor wassen en verzorgen. Dit programma verbruikt veel water en extra spoelbeurten.

Quick Pro

Dit is een snel programma maar met een hoge wasefficiëntie. Het programma wast met zacht draaien en lagere centrifugesnelheden en duurt iets minder dan een uur.

Modusfunctie - de snelle manier voor betere wasresultaten

Bij gebruik van een run-modus worden verschillende parameters van het geselecteerde programma gewijzigd om bijvoorbeeld sneller, stiller, energiezuiniger of intensiever te kunnen wassen. Onze Style-modellen hebben zes verschillende modussen, onze Logic-modellen hebben er vijf en de Classic-modellen drie.

Lees meer over onze modus functie

Functies van wasmachines - Voorkom uw grootste problemen

Bij het ontwikkelen van onze nieuwste wasmachines en drogers hebben we veel eindgebruikers ontmoet. Deze ontmoetingen werden kleine verhalen met verschillende meningen, ideeën en wensen. We hebben veel geleerd en zijn begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe generatie wasmachines en wasdrogers met een groot aantal verbeteringen en oplossingen. Hier hebben we enkele van de meest voorkomende problemen verzameld en hoe we deze proberen op te lossen.

Lees meer over onze functies