Productcategorie

Zoekterm

Als autocompleteresultaten beschikbaar zijn, gebruik dan de pijl omhoog en omlaag om te bladeren en enter om te selecteren. Tik op apparaten, verken met aanraking of veeg met bewegingen.
Terug
Terug
ASKO-Laundry-Washing-machines-modes-Mode-function-resized.jpg
ASKO-Laundry-Washing-machines-modes-Mode-function-resized-mobile.jpg

Modusfunctie - uw snelkoppeling naar beter wassen

In welke modus staat u?

Bij gebruik van een run-modus worden verschillende parameters van het geselecteerde programma gewijzigd om bijvoorbeeld sneller, stiller, energiezuiniger of intensiever te kunnen wassen. Onze Style-modellen hebben zes verschillende modi, Logic heeft er vijf en de Classic-modellen drie.

Normal mode

Normale modus betekent geen wijzigingen in het programma. Er wordt voldoende water, energie en tijd gebruikt om een perfect wasresultaat te bereiken voor normaal vervuilde wasgoed.

Green mode

Als u zowel water als energie wilt besparen, kiest u voor de Groene modus. Om het best mogelijke was- en spoelresultaat te bereiken en toch het energieverbruik te verminderen, wordt elke fase van het programma verlengd. De totale programmatijd zal dus langer zijn in vergelijking met de normale modus.

Allergie modus

Deze modus voegt water toe om alle wasmiddelresten uit de lading en uit het wasmiddelbakje te kunnen spoelen. Er wordt meer water gebruikt in de Allergiemodus en energie en tijd zijn

Speed mode

Als je de Speed-modus selecteert, geef je de wasmachine de opdracht om perfecte was- en spoelresultaten te leveren in minder tijd dan normaal. Om dit te bereiken wordt er zowel meer water als meer energie aan het wasprogramma toegevoegd.

Intensive mode

In deze modus heeft de wasmachine voldoende tijd om de lading te wassen, meer tijd dan in de normale modus. En om ook bij sterk vervuilde kleding echt een perfect resultaat te krijgen, wordt er ook meer water en energie gebruikt. In de Intensieve modus wordt de geselecteerde temperatuur langer op hetzelfde niveau gehouden.

Nacht mode

Gebruik de nachtmodus wanneer u de wasmachine stiller wilt hebben. De trommelbewegingen zijn zachter en de laatste spin gebruikt een lager toerental. Er wordt tijd toegevoegd om ervoor te zorgen dat de lading perfect wordt gewassen.

Programma's voor alle soorten was

Tegenwoordig dragen we veel meer verschillende kleding, verschillende soorten stoffen en vaak stoffen van meerdere materialen in tegenstelling tot 10 jaar geleden. Als gevolg daarvan is het ook moeilijker om het juiste programma te kiezen. We hebben het je gemakkelijk gemaakt om de juiste keuze te maken door een groot aantal programma's te maken voor verschillende soorten kleding en stoffen, waarvan er hier enkele worden weergegeven.

Lees meer over onze programma's

Functies van wasmachines - Voorkom uw grootste problemen

Bij het ontwikkelen van onze nieuwste wasmachines en drogers hebben we veel eindgebruikers ontmoet. Deze ontmoetingen werden kleine verhalen met verschillende meningen, ideeën en wensen. We hebben veel geleerd en zijn begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe generatie wasmachines en wasdrogers met een groot aantal verbeteringen en oplossingen. Hier hebben we enkele van de meest voorkomende problemen verzameld en hoe we deze proberen op te lossen.